Μετά το τέλος της πανδημίας: οι θεματικές κρουαζιέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

Μόλις τελειώσει η πανδημία και οι τουρίστες αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα, θα υπάρξουν ορισμένοι τομείς, όπως τα κρουαζιερόπλοια και οι εκδρομές με πλοία, που θα επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία. Ίσως όχι ακόμη αυτό το καλοκαίρι του 2021, αλλά το 2022 αναμένεται ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι ένας από τους πιο περιζήτητους παραδείσους για τους Ευρωπαίους, κυρίως Γάλλους, Γερμανούς και Άγγλους τουρίστες).

Ένα είδος εξειδικευμένου τομέα είναι τα κρουαζιερόπλοια τύπου swinger… υπάρχουν κάποιες εταιρείες που το κάνουν αυτό, οπότε πήγαμε στο πλοίο για να δούμε τι είναι αυτό το τόσο ιδιαίτερο και γιατί εγγράφονται τόσοι πολλοί Ευρωπαίοι, δηλαδή Γάλλοι και Γαλλίδες.

Πήγαμε σε μια νέα περιοδεία swinger που χρηματοδοτείται από μια διάσημη γαλλική μάρκα βίντεο: luxuretv

Η εταιρεία αυτών των ταξιδιών, τα διαφημίζει ως εξής:

Η εταιρεία αυτών των ταξιδιών, τα διαφημίζει ως εξής:
Θα βρείτε αποκλειστικούς, καθορισμένους χώρους που παραμένουν πιστοί στην έννοια Desire σε αυτό το ταξίδι κρουαζιέρας lave. Καθαρό πάρτι στη θάλασσα!

  • Πάντα δημοφιλής, περιοχή πισίνας με δυνατότητα επιλογής ενδυμασίας: Ο χώρος της πισίνας μας είναι χωρίς ρούχα για καυτή και αχνιστή διασκέδαση (επιτρέπεται να βρισκόμαστε στη θάλασσα). Η Desire Cruises συνεχίζει τη βασιλεία της με μια ενισχυμένη & προοδευτική εμπειρία δίπλα στην πισίνα.
  • Το υπογεγραμμένο Playroom του Desire: Νιώστε τα ηλεκτρικά ρεύματα να πάλλονται μέσα στο σώμα σας, ενώ αναμειγνύεστε & αναμειγνύεστε με εκατοντάδες ομοϊδεατικά ζευγάρια σε μια εκλεπτυσμένη και άκρως ερωτική παιδική χαρά για περιπετειώδεις ενήλικες. Αν σας ταιριάζει, προχωρήστε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο και ζήστε τις φαντασιώσεις σας στη θάλασσα, στο Desire’s Signature Playroom.
  • Ιδιωτικό σαλόνι τζακούζι: Μπείτε στο ιδιωτικό μας κατάστρωμα υδρομασάζ χωρίς ρούχα, με μπάνιο με αλατόνερο που αναβλύζει και ισχυρούς πίδακες που σας κάνουν μασάζ, καθώς απολαμβάνετε τη θέα με τη συντροφιά άλλων ομοϊδεατών ζευγαριών που αναζητούν να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις τους. Αυτό το ιδιωτικό, οικείο hotspot συνδυάζει τη δροσερή εκλέπτυνση με τον αχνιστό αισθησιασμό.