Πώς βλέπει η κοινωνία πόρνες;

Η απάντηση είναι στην πραγματικότητα αμφίθυμη όταν αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η πορνεία εξετάζεται από κοινωνική άποψη, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται ένα ακόμα εμπόριο που μπορεί να αφιερώσει κάποιος σε άλλους, ως πιθανό τομέα στον οποίο όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αναγκασμένοι και που δεν χρειάζεται να ασκούν (pute barcelone), εκτός από εκείνους που δεν το θεωρούν καν ως ηθικό ζήτημα.

Με αυτή τη σειρά ιδεών, πρέπει να ειπωθεί ότι οι πόρνες φαίνονται καλύτερα σε κοινωνικό επίπεδο από ό, τι άλλες φορές στην ιστορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν πλέον με αυτόν τον τρόπο.

Οι πόρνες και ο τρόπος με τον οποίο κατανοούνται κοινωνικά

Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να ξεκινήσουμε από την προβολή του ρόλου που διαδραματίζουν οι τόσο σημαντικό ιδρύματα στις ζωές πολλών ανθρώπων, όπως εκκλησίες ή θρησκείες, μπορεί να είναι πολύ καλή καθώς είναι από τις πληροφορίες εδώ μοιράζεται με τους πιστούς που διαμορφώνεται Κάποια ιδέα για τους ανθρώπους που αφιερώνουν σε τέτοιου είδους εμπόριο.

Φυσικά, με τα προαναφερθέντα, αναφέρεται μια άποψη όπου αυτό το γραφείο αποκλείεται και αυτόματα επισημαίνεται στους ανθρώπους που αφιερώνουν σε αυτό. Συμπερασματικά, είναι μια ματιά που διέρχεται από το ηθικό και ηθικό.

Από την άλλη πλευρά, από τη σκοπιά της απελευθέρωσης των γυναικών και τα γιγάντια κινήματα σε όλο τον κόσμο, όπως ο φεμινισμός, που έχουν οδηγήσει άλλες ιδέες για τις γυναίκες που ασχολούνται με αυτό το είδος των δραστηριοτήτων, φυσικά, καθιστώντας την αποσαφήνιση Σκέφτεστε αυτούς που έχουν αποφασίσει μόνοι τους και δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Με αυτή την τελευταία πρόταση του να δει τον κόσμο, έχει προωθήσει ένα όραμα όπου η σεξουαλικότητα του κάθε ανθρώπου είναι μια προσωπική και ιδιωτική, κατά συνέπεια, την απόφαση, αλλά προσθέτουν ότι βλέπει την πορνεία ως επάγγελμα περισσότερο όταν το πρόσωπο που δίνει το σώμα του να παρέχει μια υπηρεσία, όπως συμβαίνει με έναν γιατρό, έναν εργαζόμενο και τα παρόμοια.

Τώρα αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι παρά την πρόοδο όσον αφορά την κοινωνική αποδοχή των πόρνων και όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτή τη δραστηριότητα, δεν το κάνουν όλοι και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Παρά το γεγονός ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει σε πολλές πτυχές, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν υποθέτουν ότι το σεξ δεν πρέπει να είναι θέμα ταμπού. Ευτυχώς, οι νέες γενιές δεν είναι τόσο παραδοσιακές σε αυτή την πτυχή και δείχνουν μεγαλύτερη ανοιχτή άποψη.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε ότι στο εγγύς μέλλον είναι αρκετά εφικτό ότι κοινωνικά δεν είναι παρακινδυνευμένο πόρνες, τουλάχιστον αν κινήματα όπως ο φεμινισμός να συνεχίσει να κερδίζει μάχες και κοινωνικούς αγώνες σε διάφορους τομείς, όπως έχει συμβεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *